Potreban vam je pravi profesionalni hosting? Hosting koji se nalazi u Srbiji? Imamo pravu preporuku za vas. Hosting022 kompanija vam nudi hosting na svojim serverima u data centru u Beogradu. Ukoliko ste ozbiljan biznis korisnik trebalo bi vam biti jasno da ukoliko ste fokusirani na domace trziste, takodje bi trebalo da imate i hosting u Srbiji. 

Zasto? Mi smo detaljno napisali na nasem sajtu zasto, ovo je samo uvod da vas uvedemo u materiju. 

Procitajte sve o tome: 

http://www.wordpresstutorijali.com/web-hosting/hosting022-hosting-provider/

http://www.hosting022.com/ 

U danasnje vreme svi gledaju da prodju jeftinije. Ali ozbiljni klijenti koji se bave ozbiljnim biznisom trebalo bi da znaju da je u danasnje vreme internet prezentacija najbitnija.  Bitnija je cak i od bilbord reklame, televizije i radija. Iz razloga sto je sve veci broj internet korisnika a na vama je da prestavite svoju kompaniju na najbolji moguci nacin.

Nije stvar samo u lepo napravljenoj internet prezentaciji, tu dolazi mnogo stvari. 

Vi morate da se usmerite na domace trziste. Da bi vas sajt bio medju prvima na google pretrazivacu ima mnogo jako bitnih stavki. Ali i one nece biti toliko bitne koliko je bitan server na kojem vam se nalazi ta ista prezentacija. Ukoliko imate nabudzen sajt prepun informacija, to ce biti ok, ali mora biti sa ukusom jer korisnike jako brzo smori previse informacija. NO NAJVISE sto ih SMORI je UCITAVANJE SAJTA! Ukoliko vam se sajt previse dugo ocitava oni ce jednostavno zatvoriti stranicu i otici na drugi. Gubite vreme i novac. 

Da bi vas sajt bio brz, prvenstveno mora se nalaziti u Srbiji. Da li ste to znali?

To sto platite hosting provadera u Srbiji, ne znaci da cete dobiti i sajt koji se nalazi na serveru u Srbiji. Uglavnom su u pitanju preprodavci koji vam nude servere iz raznoraznih zemalja. To je ok, ali ne dovoljno za domace trziste. Vas sajt sa servera u americi na primer ce imati odziv nekoliko stotina milisekundi, dok ce na serveru ove hosting kompanije Hosting022 biti manje ispod 10! DA DOBRO STE PROCITALI.

Pogledajte sve o tome na nasem sajtu i razmislite da li je vasa prezentacija bas ono pravo sto ste odabrali. 

http://www.wordpresstutorijali.com/web-hosting/hosting022-hosting-provider/

http://www.hosting022.com/